Besparen honingraatjaloezieën energie?

De luchtbellen in de honingraatdoorsneden fungeren als isolatoren, verhogen de R-waarde en verminderen de warmtegeleiding door het raam. Energiebesparende honingraattinten danken hun naam aan hun eigenaardige vorm.

Besparen honingraatjaloezieën energie?

De luchtbellen in de honingraatdoorsneden fungeren als isolatoren, verhogen de R-waarde en verminderen de warmtegeleiding door het raam. Energiebesparende honingraattinten danken hun naam aan hun eigenaardige vorm. De tinten zijn gemaakt van meerdere cellen die koude lucht vasthouden en de kamer isoleren tegen warmteverlies in de winter (en warmtewinst in de zomer). Ze kunnen uw bedrijf helpen tochtigheid te minimaliseren en de verwarmingsrekening te verlagen, wat een slimme investering oplevert die zichzelf in de loop van de tijd meer dan terugverdient.

Dus hoe besparen cellulaire tinten energie? Het geheim zit in hun stofcellen. Die kleine zakjes vangen een deel van de lucht op die door je raam komt voordat het je huis binnenkomt, waardoor de binnentemperatuur niet verandert. Door warmteverlies te voorkomen, hoeft uw verwarmings- en koelsysteem minder vaak te draaien. U verbruikt minder energie en geniet het hele jaar door van een aangename binnentemperatuur zonder de enorme energierekening.

Innovatieve honingraat-in-een-honingraat levert 22 procent meer isolerend vermogen op dan gelijkwaardige eencellige jaloezie, zegt het bedrijf. Gemetalliseerde kern draagt ook bij aan het vasthouden van warmte. Als u zich in Ashburn of een van de omliggende gemeenschappen in Virginia bevindt, waar de winters brutaal koud kunnen zijn en de zomers vaak gloeiend heet zijn, zijn cellulaire tinten een uitstekende keuze voor raambehandeling voor uw huis of werkplek. Om de beste energiebesparende voordelen uit uw honingraattinten te halen, is het belangrijk om te investeren in een hoogwaardig product en professionele installatie.

Volgens het ministerie van Energie kunnen strak geïnstalleerde cellulaire tinten het warmteverlies door uw ramen met meer dan 40% en de warmtewinst met maximaal 80% verminderen. Bij Beltway Blinds weten we hoe belangrijk het is om onze klanten deskundige installatie te bieden, samen met tinten die op maat zijn gemaakt om in hun ramen te passen door toonaangevende fabrikanten die erop staan materialen van topkwaliteit te gebruiken. Onze hoogopgeleide specialisten meten uw raamopeningen nauwkeurig om ervoor te zorgen dat uw honingraattinten zo strak mogelijk passen. Daarna nemen we deskundige installatieservices op en noemen we uw project pas voltooid als u tevreden bent dat uw tinten er mooi uitzien en goed werken.

We bieden een breed scala aan prachtige honingraattinten met veel optionele functies die u kunnen helpen de lichtregeling en privacy te maximaliseren, samen met energie-efficiëntie. Neem vandaag nog contact op met Beltway Blinds voor meer informatie over de aangepaste cellulaire tinten die we installeren in huizen en kantoren in het hele Ashburn, VA, gebied. Als lid van de Beltway Blinds familie, zult u uw carrière laten groeien door te werken met bekwame professionals die toegewijd zijn om alles te doen voor onze klanten. Cellulaire tinten zijn de meest isolerende interieurkleuren die overal verkrijgbaar zijn.

Hoewel u misschien denkt dat uw vinyljaloezieën helpen energie te besparen, hebben veldstudies aangetoond dat cellulaire tinten beter presteren dan traditionele vinyljaloezieën in termen van energie-efficiëntie. U hebt toegang tot een document van de OSTI, GOV van het ministerie van Energie (DOE). Deze site is een product van DOE's Office of Scientific and Technical Information (OSTI) en wordt aangeboden als een openbare dienst. Bezoek OSTI om aanvullende informatiebronnen op het gebied van energiewetenschap en -technologie te gebruiken.

Een van de beste eigenschappen van honingraattinten is de isolatie die ze aan het raam toevoegen. De lange, open kanalen vangen lucht op bij het raam en isoleren de kamer tegen de hete zomerlucht en de koude winterwind. In feite kan de „R-waarde” (een meting van de weerstand van de kap tegen warmteoverdracht) toenemen van 3,5 (de R-waarde van een gemiddeld raam met dubbele beglazing) tot bijna 7 door simpelweg een de meest energiezuinige cellulaire schaduw aan het raam toe te voegen. Het toepassen van een energiezuinige raambehandeling op uw ramen komt een huis ten goede door isolatie te bieden, de zonnewarmtewinst te regelen en door natuurlijk licht te gebruiken om het gebruik van elektrisch licht (dagverlichting genoemd) te verminderen, wat energie bespaart.