Zijn jaloezieën belangrijk bij de verkoop van een huis?

. Over het algemeen wordt elk item dat permanent aan een huis is bevestigd met cement, buizen, schroeven, spijkers of lijm beschouwd als onderdeel van het huis en is het inbegrepen bij de verkoop of aankoop van het huis.

Zijn jaloezieën belangrijk bij de verkoop van een huis?

. Over het algemeen wordt elk item dat permanent aan een huis is bevestigd met cement, buizen, schroeven, spijkers of lijm beschouwd als onderdeel van het huis en is het inbegrepen bij de verkoop of aankoop van het huis. Geen jaloezieën tenzij ze een onaantrekkelijk zicht verbergen. De vorige eigenaren zetten nieuwe jaloezieën op toen ze het huis te koop zetten.

We zagen het niet nodig om ze neer te halen omdat ze op dat moment nieuw waren. We hebben net onze eigen gordijnen toegevoegd. Na 7 jaar, een pittig kind en enkele prikkelbare huisdieren, hebben de jaloezieën betere dagen gekend. Ze moeten zeker naar beneden komen, ik wist gewoon niet of het er een beetje uit zou zien om gordijnen omhoog te houden zonder jaloezieën of dat de beste optie zou zijn om de jaloezieën te vervangen.

Er is geen spectaculair uitzicht buiten het raam, of een slecht uitzicht wat dat betreft, gewoon een gemiddelde straat buiten. Ik haat het gewoon om al dat geld uit te geven aan gloednieuwe jaloezieën als er een waarschijnlijke kans is dat het geen verschil maakt bij de verkoop van het huis. Maar aan de andere kant wil ik niet dat het ontbreken van jaloezieën als een negatieve factor wordt gezien. Denk aan de belangrijkste kenmerken van uw ramen die u met behandelingen wilt laten zien.

Als uw ramen bijvoorbeeld groot zijn, kies dan voor eenvoudige jaloezieën en wazige gordijnen om natuurlijk licht binnen te laten. Kleinere ramen profiteren van binnenluiken voor een charmante, gezellige uitstraling. Uw draperiespecialist helpt bij het ontwerpen van de juiste raambehandelingen om het vensterglas van uw huis te laten opvallen voor een snellere, gemakkelijkere verkoop. Je bent misschien gehecht aan je spullen, maar de eerste regel is om het op te ruimen, op te ruimen en alles in te pakken.

Het kan voorkomen dat nieuwe kopers het huis als hun eigen huis voorstellen. Vermijd verticale jaloezieën en mini-jaloezieën, omdat ze gedateerd kunnen lijken en frustrerend kunnen zijn om te proberen te openen wanneer ze het huis tonen. Als abonnee heb je elke maand 10 cadeauartikelen om te geven. Iedereen kan lezen wat je deelt.

Is het de moeite waard om te investeren in betere raambekleding voordat je het verkoopt? EEN. Onaantrekkelijke raambekleding doet weinig om een positieve indruk van uw huis te creëren en kan zelfs meer kwaad dan goed doen als het tijd is om te verkopen. Als je jaloezieën flauw zijn, „Je moet absoluut investeren in nieuwe raamschermen”, zei ze. Het toevoegen van verbeterde raambekleding zou het beter laten zien.

Als je de uitgaven niet wilt doen, raadde ze aan om op zijn minst de bestaande jaloezieën te verwijderen. Als je ze achterlaat: „Je adverteert gewoon dat de plek alleen halfslachtige praktische zaken waard is. Mocht u besluiten om ze te vervangen, Ms. Kemble zei dat zoiets eenvoudigs als rolgordijnen van hoge kwaliteit, romeinse tinten of houten jaloezieën van een bron als de Shade Store, Smith% 26 Noble of Janovic zou helpen, vooral in een huis met een modern ontwerp.

De volgende stap omhoog zouden gordijnen over de volledige lengte zijn, waarvan ze zei dat ze een meer traditionele uitstraling hebben, maar ook mogelijkheden bieden voor visuele trucs die het uiterlijk van een kamer aanzienlijk kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: „Je kunt kunstmatige symmetrie creëren als je een raam hebt dat een beetje buiten het midden is, Ms. Een andere truc is om een raam groter te laten lijken dan het is door gordijnen aan beide kanten uit te schuiven, over de muur. Als je een bijzonder mooi uitzicht hebt, kunnen draperiebehandelingen „als een lens” werken, mevrouw.

Kemble zei, en vestig er de aandacht op, terwijl eenvoudigere doorschijnende gordijnen kunnen helpen minder wenselijke uitzichten te verbergen, zoals een luchtschacht of een aangrenzend gebouw. Hoewel hoogwaardige gordijnen op maat duur kunnen zijn, Ms. Kemble zei, winkels zoals Restoration Hardware, Pottery Barn en Anthropologie verkopen geprefabriceerde gordijnpanelen die deze effecten tegen lagere prijzen kunnen creëren. Maar of je nu upgradet met nieuwe jaloezieën, tinten of gordijnen, zei ze, het vervangen van raambekleding kan „een lange weg gaan om te veranderen hoe een ruimte aanvoelt, wat een potentiële koper emotioneel zou kunnen brengen om te denken dat iets gewoon beter voelt.

Ga voor witte, eierschaal of bruine jaloezieën die aan de doorschijnende kant staan en plaats een spiegel in de buurt die het licht van het raam weerkaatst. We hebben momenteel jaloezieën en gordijnen voor alle ramen, maar de meeste jaloezieën zijn onherstelbaar beschadigd. Je zult niet bepaald een gepolijste look afgeven met ramen die niet volledig bedekt zijn of jaloezieën die te kort zijn. .