Zijn honingraatjaloezieën energiezuiniger?

Cellulaire raamschermen, ook wel honingraattinten genoemd, zijn inderdaad energiezuinig; in feite heeft het Amerikaanse ministerie van Energie dit type raambekleding beschreven als een van de beste keuzes voor huiseigenaren die energie willen besparen en mogelijk willen genieten van lagere verwarmings- en koelingskosten. Energie-efficiëntie is het grootste voordeel van deze raambehandeling, maar honingraattinten kunnen meer voordelen bieden voor uw bedrijf.

Zijn honingraatjaloezieën energiezuiniger?

Cellulaire raamschermen, ook wel honingraattinten genoemd, zijn inderdaad energiezuinig; in feite heeft het Amerikaanse ministerie van Energie dit type raambekleding beschreven als een van de beste keuzes voor huiseigenaren die energie willen besparen en mogelijk willen genieten van lagere verwarmings- en koelingskosten. Energie-efficiëntie is het grootste voordeel van deze raambehandeling, maar honingraattinten kunnen meer voordelen bieden voor uw bedrijf. Met honingraattinten kunt u bijvoorbeeld natuurlijk licht regelen, wat kan helpen tegen verblinding op computermonitoren of andere schermen. En ze voegen een niveau van privacy toe bij het omgaan met gevoelige materialen of gegevens.

Innovatieve honingraat-in-een-honingraat levert 22 procent meer isolerend vermogen op dan gelijkwaardige eencellige jaloezie, zegt het bedrijf. Gemetalliseerde kern draagt ook bij aan het vasthouden van warmte. Geïsoleerde cellulaire tinten worden doorgaans geacht de hoogste R-waarden te hebben van alle raambekleding. De luchtbellen in de honingraatdoorsneden fungeren als isolatoren, verhogen de R-waarde en verminderen de warmtegeleiding door het raam.

Cellulaire tinten zijn de meest isolerende interieurkleuren die overal verkrijgbaar zijn. Hoewel u misschien denkt dat uw vinyljaloezieën helpen energie te besparen, hebben veldstudies aangetoond dat cellulaire tinten beter presteren dan traditionele vinyljaloezieën in termen van energie-efficiëntie. Deze functie brengt me echter bij een potentieel negatief aspect van honingraattinten: hun uiterlijk. Cellulaire tinten zijn werkpaarden en bieden geweldige isolatie, lichtregeling en privacy.

Ze zijn echter vaak niet de meest modieuze raambekleding. Sommige honingraattinten zien eruit als geplooid papier, in plaats van een rijke stof, wat voor sommige mensen verwerpelijk is. Ze doen hun werk goed, maar veel huiseigenaren geven er de voorkeur aan om ze te gebruiken in combinatie met een meer decoratieve raambekleding. U zult echt genieten van het mooie uiterlijk van honingraatjaloezieën en ze zijn anders dan de stamgasten.

In de vastgoedsector bieden veel interieurontwerpers en decorateurs honingraatjaloezieën aan hun klanten, vooral in gebieden waar het weer ofwel erg koud is in de winter of ondraaglijk heet in de zomer. Al met al zijn honingraatjaloezieën uiterst functioneel, hebben ze een duurzame kwaliteit en bieden ze een langdurige schoonheid die elke binnenruimte in huis aanzienlijk zal verbeteren. De energiebesparende eigenschappen van honingraatjaloezieën zijn een van de redenen waarom veel huiseigenaren en bewoners het hun beste keuze vinden.