Voegen raambekleding waarde toe aan huis?

Als u functies heeft zoals jaloezieën met kwaliteit, design en functionaliteit, zijn kopers bereid meer te betalen voor uw huis. Raambehandelingen verhogen dus de huiswaarden, ook al kunt u misschien niet precies een dollarbedrag berekenen.

Voegen raambekleding waarde toe aan huis?

Als u functies heeft zoals jaloezieën met kwaliteit, design en functionaliteit, zijn kopers bereid meer te betalen voor uw huis. Raambehandelingen verhogen dus de huiswaarden, ook al kunt u misschien niet precies een dollarbedrag berekenen. Tegenwoordig zijn draperiebehandelingen niet zo noodzakelijk als in het verleden. Veel mensen hebben de neiging om deze sierlijke en soms ouderwetse raambekleding te vervangen door een modernere uitstraling, zoals plantage-luiken.

De meeste draperiebehandelingen zijn geschikt voor de smaak van de vorige eigenaar van het huis en worden verwijderd kort nadat een nieuwe koper eigenaar is geworden. Daarom verhogen ze de wederverkoopwaarde van de woning niet significant. De modernere gordijnopties, zoals een eenvoudig paar draperiepanelen, kunnen echter een bredere aantrekkingskracht hebben, maar investeer niet in gordijnen om je huis te verkopen. Het is een lange kans dat u de voorkeuren van uw kopers kunt voorspellen.

Hoewel aangepaste jaloezieën helpen om wat stijl toe te voegen aan de binnenkant van uw huis, zijn luiken het eerste dat mensen zien wanneer ze naar uw huis rijden. U wilt er zeker van zijn dat uw gazon is bijgesneden, het niet vol onkruid zit en dat uw huis eruitziet alsof het schoon en vers geverfd is, inclusief de luiken. Het toevoegen van nieuwe jaloezieën kan de look en feel van een kamer onmiddellijk veranderen. Ze kunnen het ontwerp met elkaar verbinden en de ruimte echt als thuis laten aanvoelen.

Maar jaloezieën zien er niet alleen goed uit, maar kunnen de waarde van uw huis verbeteren. Hoewel raambekleding kan helpen om waarde toe te voegen aan uw huis, zijn er enkele gevallen waarin het tegenovergestelde geldt. Als de jaloezieën of luiken verouderd zijn of in verval zijn, kan dat uiteindelijk de waarde verlagen. Evenzo voegen goedkope plastic jaloezieën die zijn gekocht bij hardware- of woonwarenwinkels niets toe aan uw huis.

Als abonnee heb je elke maand 10 cadeauartikelen om te geven. Iedereen kan lezen wat je deelt. Is het de moeite waard om te investeren in betere raambekleding voordat je het verkoopt? EEN. Onaantrekkelijke raambekleding doet weinig om een positieve indruk van uw huis te creëren en kan zelfs meer kwaad dan goed doen als het tijd is om te verkopen.

Als je jaloezieën flauw zijn, „Je moet absoluut investeren in nieuwe raamschermen”, zei ze. Het toevoegen van verbeterde raambekleding zou het beter laten zien. Als je de uitgaven niet wilt doen, raadde ze aan om op zijn minst de bestaande jaloezieën te verwijderen. Als je ze achterlaat: „Je adverteert gewoon dat de plek alleen halfslachtige praktische zaken waard is.

Mocht u besluiten om ze te vervangen, Ms. Kemble zei dat zoiets eenvoudigs als rolgordijnen van hoge kwaliteit, romeinse tinten of houten jaloezieën van een bron als de Shade Store, Smith% 26 Noble of Janovic zou helpen, vooral in een huis met een modern ontwerp. De volgende stap omhoog zouden gordijnen over de volledige lengte zijn, waarvan ze zei dat ze een meer traditionele uitstraling hebben, maar ook mogelijkheden bieden voor visuele trucs die het uiterlijk van een kamer aanzienlijk kunnen verbeteren. Bijvoorbeeld: „Je kunt kunstmatige symmetrie creëren als je een raam hebt dat een beetje buiten het midden is, Ms.

Een andere truc is om een raam groter te laten lijken dan het is door gordijnen aan beide kanten uit te schuiven, over de muur. Als je een bijzonder mooi uitzicht hebt, kunnen draperiebehandelingen „als een lens” werken, mevrouw. Kemble zei, en vestig er de aandacht op, terwijl eenvoudigere doorschijnende gordijnen kunnen helpen minder wenselijke uitzichten te verbergen, zoals een luchtschacht of een aangrenzend gebouw. Hoewel hoogwaardige gordijnen op maat duur kunnen zijn, Ms.

Kemble zei, winkels zoals Restoration Hardware, Pottery Barn en Anthropologie verkopen geprefabriceerde gordijnpanelen die deze effecten tegen lagere prijzen kunnen creëren. Maar of je nu upgradet met nieuwe jaloezieën, tinten of gordijnen, zei ze, het vervangen van raambekleding kan „een lange weg gaan om te veranderen hoe een ruimte aanvoelt, wat een potentiële koper emotioneel zou kunnen brengen om te denken dat iets gewoon beter voelt. Als uw ramen een standaardbreedte hebben, kunt u standaard houten jaloezieën kopen bij een bouwmarkt (en bij de meeste kunt u de lengte aanpassen). De eenvoudigste manier om het interieur van uw huis bij te werken en de waarde ervan te verhogen, is door raambekleding of jaloezieën toe te voegen.

Net als andere aangepaste afwerkingen, zal investeren in plantage-luiken, geweven tinten, cellulaire tinten, jaloezieën en andere op maat gemaakte raambekleding helpen bij het verminderen van de dagen dat uw huis op de markt is. Aangepaste jaloezieën zijn iets waar u rekening mee moet houden, omdat ze helpen om textuur, kleur en stijl aan uw huis toe te voegen op een manier die standaard jaloezieën gewoon niet kunnen. Naast natuurlijk licht kan het goed aankleden van uw ramen met op maat gemaakte raambehandelingen ook helpen het aantal dagen dat uw huis op de markt is te verminderen. Voor ramen in uw huis die misschien een vreemde grootte hebben, kunt u houten jaloezieën op maat laten maken om een goede pasvorm te garanderen.

Als je de uitdrukking jaloezieën zegt, is de eerste afbeelding die in het hoofd van de meeste mensen opduikt de traditionele plastic mini-jaloezieën of de plastic verticale jaloezieën die populair waren in de jaren 70. In de meeste gevallen laat u de raambekleding bij de woning achter en willen potentiële kopers zich thuis voelen zonder zich zorgen te hoeven maken over het vervangen van alle raambekleding in huis. Maar als u niet het geld heeft om te investeren in wat een vrij dure upgrade kan zijn, of als u net uw ramen hebt vervangen en de waarde van uw vervanging wilt maximaliseren, investeer dan in een kwaliteitsset op maat gemaakte jaloezieën. .