Hoe doe je raambekleding met een beperkt budget?

Een canvas doek, een kleerhanger en wat wasknijpers maken deze raambekleding niet alleen goedkoop, maar ook supergemakkelijk te maken. Donna van Funky Junk Interiors drapeerde een druppeldoek over een kleerhanger en knipte deze op zijn plaats met wasknijpers.

Hoe doe je raambekleding met een beperkt budget?

Een canvas doek, een kleerhanger en wat wasknijpers maken deze raambekleding niet alleen goedkoop, maar ook supergemakkelijk te maken. Donna van Funky Junk Interiors drapeerde een druppeldoek over een kleerhanger en knipte deze op zijn plaats met wasknijpers. Als u op zoek bent naar brede zonne- of verduisteringstinten die aangepaste transparantie mogelijk maken, stelt Piazza voor om West Elm's selectie roltinten te bekijken in lichtfiltering, verduistering, basketweave en geweven opties in maten die variëren van 24 -72.Het enige wat u hoeft te doen is de kleur van het raamkozijn afstemmen op uw schaduw voor een bijgewerkte look. Het bericht van vandaag behandelt hoog beoordeelde, betaalbare ideeën voor raambehandeling voor degenen onder u die winkelen voor uw volgende raambekleding.

Houd er rekening mee dat het altijd het beste is om een professional te raadplegen om ervoor te zorgen dat u het juiste type jaloezieën krijgt voor uw specifieke ramen. Omdat op maat gemaakte jaloezieën speciaal voor uw ramen worden gemaakt, kunt u het gedoe en de kosten van het kopen van jaloezieën van de verkeerde maat vermijden Als u cellulaire tinten wilt die op maat zijn gemaakt voor uw raamopeningen, is een online blinde winkel waarschijnlijk de beste keuze. Wanneer u uw ramen met een beperkt budget behandelt, zijn er tal van opties om uit te kiezen, van uw klassieke honingraatschaduw tot verduisterende jaloezieën en meer. Het kan ook zijn dat jaloezieën het hele scala aan budgetten voor raambehandeling dekken, van verward koord, goedkope vinyl mini-jaloezieën tot mooie, high-end houten latten.

Met een beetje TLC kunnen verticale jaloezieën er echter net zo stijlvol uitzien als elk ander type raambekleding. Hoewel veel ontwerpers aanmoedigen om in uw raambekleding te investeren door de professionele route te volgen, zijn er veel manieren waarop u in de winkel gekochte gordijnen, gordijnen, tinten en jaloezieën eruit kunt laten zien alsof ze professioneel zijn geïnstalleerd. Gebouwd met hoogwaardige materialen en een eenvoudig ontwerp, zijn deze jaloezieën een geweldige manier om uw ramen met een beperkt budget te bedekken. Als ogen de vensters van de ziel zijn, denk dan aan raambehandelingen als het kapsel, de make-up of de sieraden.