Verhogen houten jaloezieën de huiswaarde?

Er zijn een paar raambekleding die door huizenkopers als zeer wenselijk wordt beschouwd en daardoor de wederverkoopwaarde van uw woning verhogen. Deze raambekleding omvat luiken en houten jaloezieën.

Verhogen houten jaloezieën de huiswaarde?

Er zijn een paar raambekleding die door huizenkopers als zeer wenselijk wordt beschouwd en daardoor de wederverkoopwaarde van uw woning verhogen. Deze raambekleding omvat luiken en houten jaloezieën. Tegenwoordig zijn draperiebehandelingen niet zo noodzakelijk als in het verleden. Veel mensen hebben de neiging om deze sierlijke en soms ouderwetse raambekleding te vervangen door een modernere uitstraling, zoals plantage-luiken.

De meeste draperiebehandelingen zijn geschikt voor de smaak van de vorige eigenaar van het huis en worden verwijderd kort nadat een nieuwe koper eigenaar is geworden. Daarom verhogen ze de wederverkoopwaarde van de woning niet significant. De modernere gordijnopties, zoals een eenvoudig paar draperiepanelen, kunnen echter een bredere aantrekkingskracht hebben, maar investeer niet in gordijnen om je huis te verkopen. Het is een lange kans dat u de voorkeuren van uw kopers kunt voorspellen.

Dus, welke raambekleding verhoogt de huiswaarden? Denk na over kwaliteit, design en functionaliteit. Kwaliteitsraambekleding, zoals plantage-luiken, zijn vaak wenselijk voor huizenkopers en zullen daarom waarde toevoegen. Het ontwerp van raambekleding moet de bestaande inrichting van het huis aanvullen en ook gemakkelijk aanpassen aan het decor van een koper. Ten slotte zullen degenen die een functie met toegevoegde waarde bieden ook waarde toevoegen.

Gemotoriseerde tinten zouden bijvoorbeeld als een pluspunt voor kopers worden gezien. Het toevoegen van nieuwe jaloezieën kan de look en feel van een kamer onmiddellijk veranderen. Ze kunnen het ontwerp met elkaar verbinden en de ruimte echt als thuis laten aanvoelen. Maar jaloezieën zien er niet alleen goed uit, maar kunnen de waarde van uw huis verbeteren.

Over het algemeen voegen plantage-luiken waarde toe aan uw huis, waardoor u uw eigendom sneller kunt verkopen. Er zijn echter ook gevallen waarin het hebben van plantage-luiken geen invloed heeft op de waarde van de woning. Hoewel aangepaste jaloezieën helpen om wat stijl toe te voegen aan de binnenkant van uw huis, zijn luiken het eerste dat mensen zien wanneer ze naar uw huis rijden. U wilt er zeker van zijn dat uw gazon is bijgesneden, het niet vol onkruid zit en dat uw huis eruitziet alsof het schoon en vers geverfd is, inclusief de luiken.

Hoewel raambekleding kan helpen om waarde toe te voegen aan uw huis, zijn er enkele gevallen waarin het tegenovergestelde geldt. Als de jaloezieën of luiken verouderd zijn of in verval zijn, kan dat uiteindelijk de waarde verlagen. Evenzo voegen goedkope plastic jaloezieën die zijn gekocht bij hardware- of woonwarenwinkels niets toe aan uw huis. Goedkope kunststof jaloezieën die u bij de plaatselijke ijzerhandel koopt, voegen bijvoorbeeld niet echt waarde toe.

Voor ramen in uw huis die misschien een vreemde grootte hebben, kunt u houten jaloezieën op maat laten maken om een goede pasvorm te garanderen. Terwijl u kijkt naar het kopen van raambehandelingen voor uw huis, vraagt u zich misschien af of raambehandelingen de huiswaarden in Massachusetts verhogen. Aangepaste jaloezieën zijn iets waar u rekening mee moet houden, omdat ze helpen om textuur, kleur en stijl aan uw huis toe te voegen op een manier die standaard jaloezieën gewoon niet kunnen. Maar als u niet het geld heeft om te investeren in wat een vrij dure upgrade kan zijn, of als u net uw ramen hebt vervangen en de waarde van uw vervanging wilt maximaliseren, investeer dan in een kwaliteitsset op maat gemaakte jaloezieën.

Als je de uitdrukking jaloezieën zegt, is de eerste afbeelding die in het hoofd van de meeste mensen opduikt de traditionele plastic mini-jaloezieën of de plastic verticale jaloezieën die populair waren in de jaren 70. Als uw ramen een standaardbreedte hebben, kunt u standaard houten jaloezieën kopen bij een bouwmarkt (en bij de meeste kunt u de lengte aanpassen). De eenvoudigste manier om het interieur van uw huis bij te werken en de waarde ervan te verhogen, is door raambekleding of jaloezieën toe te voegen. Als u functies heeft zoals jaloezieën met kwaliteit, design en functionaliteit, zijn kopers bereid meer te betalen voor uw huis.

Net als andere aangepaste afwerkingen, zal investeren in plantage-luiken, geweven tinten, cellulaire tinten, jaloezieën en andere op maat gemaakte raambekleding helpen bij het verminderen van de dagen dat uw huis op de markt is. Het zal je misschien verbazen hoe schone jaloezieën er ook een stuk beter uit kunnen zien dan jaloezieën die al maanden niet zijn afgestoft of afgeveegd. .