Zijn raambekleding een goede investering?

Als je jaloezieën flauw zijn, „Je moet absoluut investeren in nieuwe raamschermen”, zei ze. Het toevoegen van verbeterde raambekleding zou het beter laten zien.

Zijn raambekleding een goede investering?

Als je jaloezieën flauw zijn, „Je moet absoluut investeren in nieuwe raamschermen”, zei ze. Het toevoegen van verbeterde raambekleding zou het beter laten zien. Welk patroon of kleur u ook in gedachten heeft voor uw ramen, u kunt het bereiken met jaloezieën. Ze voegen een unieke eigenschap toe aan het huis en zijn relatief betaalbaar.

In feite kunnen ze goedkoper zijn om te kopen en te installeren in vergelijking met andere opties zoals gordijnen. Zoals u hebt gezien, zijn jaloezieën een uitstekende oplossing voor raambehandeling. Ze zijn veelzijdig in stijl, kleur, grootte en ze bieden privacy en natuurlijk licht. Tot slot, maar zeker niet minder belangrijk, een van de vele redenen waarom raambekleding op maat de investering waard is, is de potentiële energiebesparing.

We bieden een veelvoud aan raambekledingsopties die verkrijgbaar zijn in verschillende opaciteiten met een superieur ontwerp dat lucht in verschillende zakken vasthoudt om de harde zon in Texas te blokkeren, en op zijn beurt uw energierekening te verlagen en uw meubels te beschermen. Probeer aangepaste luiken indien nodig voor uw klimaat, maar verwacht niet dat hun kosten zullen worden toegevoegd aan de geschatte waarde van het appartement. Voor huiseigenaren die zich afvragen of rolgordijnen een goede investering zijn, is het antwoord duidelijk. Tussen de elegante veelzijdigheid van hun ontwerp en de bescherming die ze bieden tegen schadelijk UV-licht en stofdeeltjes, kunnen deze tinten de kwaliteit van leven in huis drastisch verbeteren.

Ze kunnen ook de finishing touch bieden die huizenkopers waarderen, waardoor ze een goede investering zijn, zowel voor de nabije als verre toekomst. Raambekleding op maat is een investering op lange termijn die waarde toevoegt aan uw huis. Ze zijn niet goedkoop, maar ze zullen u onderweg geld en hoofdpijn besparen. Deze raambekleding zijn arbeidsintensieve, handgemaakte producten gemaakt van stof van de hoogste kwaliteit hier in de VS.

Het zijn niet je alledaagse raambekleding van de big-box winkel in je omgeving die je buurman ook in huis heeft. Ze voegen niet alleen waarde toe omdat ze uniek zijn voor uw ruimte, maar ze voegen ook waarde toe omdat ze de energiekosten verlagen. Door op maat gemaakte raambekleding te installeren, kunt u uw huis koeler houden in de zomer en warmer in de winter; zo een energiezuinigere ruimte creëren en besparen op energierekeningen. In de zomer wilt u misschien raambekleding gesloten houden om de warmtewinst te verminderen.

Open voor natuurlijk licht die raambekleding die geen direct zonlicht krijgt. Jaloezieën geven u meer controle over de hoeveelheid licht die uw kamer binnenkomt, omdat u het hele raam of een deel ervan kunt sluieren, afhankelijk van uw behoeften. Net als andere aangepaste afwerkingen, zal investeren in plantage-luiken, geweven tinten, cellulaire tinten, jaloezieën en andere op maat gemaakte raambekleding helpen bij het verminderen van de dagen dat uw huis op de markt is. Hoewel standaard raambekleding te groot of te klein is (ongeacht hoe vaak u meet), worden aangepaste behandelingen op maat gemaakt om perfect bij uw ramen te passen.

Niet alle raambekleding is bedienbaar, maar van degenen die dat wel zijn, bleek uit een onderzoek dat 75% van de raambekleding voor woningen elke dag in dezelfde positie blijft. Ze kunnen ook een goede keuze zijn voor ramen die moeilijk te passen zijn bij andere raambekleding, of op plaatsen waar kunstwerken, meubels of vloerbedekking kunnen worden vervaagd door blootstelling aan UV-straling. De meeste huiseigenaren wenden zich tot raambehandelingen om de hoeveelheid en kwaliteit van het licht dat door hun huis filtert te regelen, en weinig raambehandelingen voeren deze taak goed uit, evenals rolgordijnen. Een ander voordeel van op maat gemaakte raambehandelingen is dat ze een geweldige oplossing zijn voor speciale raamvormen zoals erker- of boogramen, wat misschien moeilijker te vinden is om bedekkingen te vinden voor online of in een warenhuis.

Ramen op het noorden hebben er geen baat bij, en ramen op het zuiden kunnen er enigszins van profiteren, maar het voordeel kan worden gecompenseerd door de vermindering van de warmte van de winterzon. Kant-en-klare jaloezieën of gordijnen zijn er in standaardmaten, waardoor ze slecht geschikt zijn voor ramen van vreemde grootte. We hebben allemaal wel eens door de jaloezieën gegluurd om te zien wie er voor de deur staat voordat we naar de deur liepen. Sommige jaloezieën hebben bijvoorbeeld lamellen die zo dicht bij elkaar zijn aangebracht dat ze geen licht doorlaten.

Raambekleding zijn items die aan bestaande ramen worden toegevoegd om de energie-efficiëntie te verbeteren, verblinding of natuurlijke verlichting te verminderen, privacy te bieden of het uiterlijk of het comfort van een huis te verbeteren. De raambekleding die in de meeste huisverbetering en grote warenhuizen wordt aangetroffen, is gemaakt voor een beperkt aantal standaard raamafmetingen. .