Welke jaloezieën zijn het beste om warmte binnen te houden?

Jaloezieën verticaal (jaloezieën) of horizontale lamellentype (lamellentype) zijn effectief in het verminderen van de warmtewinst in de zomer en het verminderen van verblinding, terwijl ze binnenshuis goed daglicht bieden. Deze kappen kunnen binnen of buiten worden gemonteerd.

Welke jaloezieën zijn het beste om warmte binnen te houden?

Jaloezieën verticaal (jaloezieën) of horizontale lamellentype (lamellentype) zijn effectief in het verminderen van de warmtewinst in de zomer en het verminderen van verblinding, terwijl ze binnenshuis goed daglicht bieden. Deze kappen kunnen binnen of buiten worden gemonteerd. Een binnenmontagekap is geïnstalleerd in het raamkozijn, waardoor een strakke, aangepaste look ontstaat. Een buitenkap wordt buiten of op de raambekleding geïnstalleerd, die het hele raamkozijn bedekt.

Binnenmontage is de meest populaire optie voor cellulaire tinten, maar cellulaire tinten voor buitenmontage zijn energiezuiniger omdat ze meer warmte en licht blokkeren. De beste raambekleding om warmte buiten te houden, zijn meestal buitenbekledingen. Rolgordijnen zijn gewoon een stevige laag stof over het raam. Ze zijn efficiënter in het buiten houden van warmte dan jaloezieën en jaloezieën.

Rolgordijnen zijn gebruiksvriendelijk qua functionaliteit en kunnen handmatig of gemotoriseerd worden. Er zijn veel soorten jaloezieën. Sommige zijn gemaakt van stof en andere zijn gemaakt van houten, plastic of metalen latten. De beste soorten jaloezieën die helpen om kou buiten te houden, zijn die gemaakt van stof.

Degenen met lamellen zoals jaloezieën zijn beter voor de zomer omdat ze warmte tussen de lamellen laten ontsnappen. De effectiviteit van uw gordijnen en gordijnen hangt af van het soort stof waarvan ze zijn gemaakt. Strak geweven stoffen werken het beste om de warmtewinst te verminderen, vooral als ze een voering hebben. Donkergekleurde gordijnen houden meer warmte vast, terwijl lichtere gordijnen licht reflecteren.

Over het algemeen zijn lichtgekleurde gordijnen met een voering het beste om uw huis te koelen. Lamellengordijnen zijn een van de beste soorten jaloezieën om warmte buiten te houden en verblindend felle zonneschijn. Dit zijn ofwel verticale (jaloezieën genoemd) of horizontale lamellen (lamellen) en zijn fantastisch voor het regelen van de hoeveelheid zon die uw huis binnenkomt. Het nadeel is dat ze, vanwege de vele openingen tussen de lamellen, niet de beste zijn om warmteverlies in de winter te voorkomen.

De meest effectieve raambehandeling om een warm huis te houden tijdens de koude wintermaanden is een cellulaire schaduw. Twee lagen stoffen zijn aan elkaar gehecht om honingraatachtige zakken te vormen. De gefabriceerde zakken creëren visueel een strak horizontaal plooipatroon op het oppervlak van de kap en vangen lucht op om de warmteoverdracht door het raam te beperken. Cellulaire tinten vertragen het warmteverlies van straling aanzienlijk en de R-waarde stijgt tot bijna 7% van de 3,5 van de meeste standaardramen - gewoon door te kiezen voor een cellulaire raambehandeling.

Verkrijgbaar in formaten van enkele tot dubbele cel, verschillende opties zijn beschikbaar om te voldoen aan de behoeften van verschillende klimaten en raamtypen. Voor superieure raamwarmte beschermen deze zakken uw huis in deze kille dagen, waardoor de warmteoverdracht tijdens de wintermaanden met 22% wordt verminderd. Jaloezieën kunnen een enorme energiebesparende optie voor u zijn als u veel warmteverlies door uw ramen ervaart. Vouwgordijnen van Budget Blinds kunnen ook gemotoriseerd worden, waardoor u moeilijk bereikbare ramen met een druk op de knop kunt openen en sluiten.

Hoe dichter een jaloezie of schaduw bij het raam is, hoe beter het als isolator zal werken, dus een jaloezie of kap voor binnenmontage biedt de meeste bescherming tegen koude tocht. Het installeren van de juiste jaloezieën voor uw ramen kan echter een lange weg helpen om de warmte binnen te houden, en kan zelfs betekenen dat u de verwarming lager kunt zetten en ook wat geld kunt besparen op uw energierekening. Om het meeste uit honingraatjaloezieën in uw huis te halen, moet u ervoor zorgen dat ze goed op uw raam in het frame zijn gemonteerd en probeert u openingen aan de boven-, onderkant en zijkanten te minimaliseren. Energiezuinige raambekleding zoals warmteblokkerende gordijnen en jaloezieën zijn een uitstekende manier om de zomerse hitte buiten te houden door zonlicht te blokkeren en isolatie te bieden.

Technologie heeft de motorisering en automatisering van jaloezieën vergemakkelijkt, zodat een huiseigenaar met een smartphone jaloezieën op afstand kan openen en sluiten. Zorgvuldig geselecteerde jaloezieën kunnen uw ramen bedekken en warmteverlies verminderen, waardoor u uw huis warm kunt houden zonder uw persoonlijke financiën te belasten. Ramen kunnen verantwoordelijk zijn voor 10% - 25% van het warmteverlies in een huis, dus onbedekte ramen zijn een automatische bron van verspilde energiebronnen. Jaloezieën gemaakt van hoogwaardige thermische stoffen zijn de ideale optie om de warmte in uw huis te houden, verduisteringsgordijnen zijn van nature een dikkere stof, dus als u niet de route van specifieke thermische jaloezieën wilt volgen, is black-out misschien uw volgende beste keuze.

Volgens de Australian Window Association zijn ramen de oorzaak van maar liefst 40% van het warmteverlies van gebouwen. .